Blog

Івано-Франківська ТПП розпочала проект та опитування щодо підтримки релокованих на Прикарпаття підприємств
Автор І Б
Перегляди 704
Дата публікації 2023-03-14

На Івано-Франківщину через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну лише офіційно переїхали близько 70 підприємств. В основному це підприємства з Харкова, Миколаєва, Київської та Херсонської областей, які представляють сектор та галузі машинобудування та металообробки, легкої та харчової промисловості, ІТ та інформаційної сфери, поліграфії та інших.
Загалом станом на кінець 2022 року Прикарпаття прийняло 148 тисяч вимушених переселенців. Безперечно, серед них є також багато підприємців, які переїхали на Прикарпаття та відкрили свої малі підприємства, виробництва, кафе, підприємства із сфери послуг та інші, не звертаючись за підтримкою до влади.
Івано-Франківська торгово-промислова палата за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE) розпочала проект, цілями якого є вивчення проблем, з якими стикаються підприємства в процесі релокації, та створення майданчика для діалогу, координації та взаємодії між бізнес-спільнотою та представниками державної влади, місцевого самоврядування та експертного середовища.
Першим кроком в проекті є вивчення проблематики релокованих підприємств. Для цього організатори проекту запрошують підприємців взяти участь в онлайн-опитуванні за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfxQ0lzFdl7XM.../viewform.
Після першого етапу, вивчення та узагальнення проблематики релокованого бізнесу, проектом передбачено власне організацію майданчика для зустрічей і взаємодії між підприємцями, експертним середовищем та владою.
>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!