Blog

Працюємо на спільний результат!
Автор Ольга Матейко
Перегляди 597
Дата публікації 2022-11-24

Працюємо на спільний результат!

Мережа координаційних центрів підтримки бізнесу пишається українськими компаніями, які щодня наближають нашу Перемогу на економічному фронті. У свою чергу, продовжуємо натхненно працювати для експертного, консультаційного супроводу підприємців. Завжди приємно отримувати схвальні відгуки про нашу діяльність від представників бізнес-спільноти.

Виконавчий директор Запорізького кластеру «Інжиніринг - Автоматизація - Машинобудування»  Андрій Карпенко розповідає:

«Наш кластер постійно вивчає можливості участі у міжнародних програмах, закордонних виставках. Адже наша мета - розвиток експортних можливостей членів об’єднання та позиціювання його як бренду на зовнішніх ринках.

Ми вдячні Мережі координаційних центрів підтримки бізнесу за консультаційну допомогу у питаннях розміщення на міжнародних електронних майданчиках, участі у грантових проєктах. Дуже корисний практичний матеріал на тему виходу на нові ринки отримали під час серії майстер-класів. Знаю, що Мережа створена як Консорціум регіональних Палат і ТПП України. Вважаю, це дуже своєчасний і потрібний проєкт, особливо - в умовах війни. Бізнес потребує оперативної фахової експертної підтримки. Дякуємо системі ТПП за цю важливу роботу!».

Запорізький кластер «Інжиніринг - Автоматизація - Машинобудування» (ІАМ) об’єднує провідні компанії регіону, що працюють у секторах промислового інжинірингу, автоматизації, машинобудування.

Об’єднання підприємців – завжди активний учасник ділових заходів, експертних програм системи Торгово-промислових палат, Запорізької ТПП, спільно – працюємо над ініціативами відновлення і розвитку регіонального бізнесу.

Працюємо далі на спільний результат!

Довідково

Мережу координаційних центрів підтримки бізнесу “Разом до відновлення” створено в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!