Blog

Підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію Івано-Франківською торгово-промисловою палатою та Українською асоціацією Меблевиків, Українською асоціацією Візуальної Індустрії та Українською Асоціацією Деревообробного обладнання.
Автор Юліанна Гевʼюк
Перегляди 1062
Дата публікації 2021-12-07

01 грудня 2021 року Українська Асоціація Меблевиків та Івано-Франківська торгово-промислова палата провели захід: «Стратегія розвитку меблевої галузі України. Створення дорожньої карти для меблевої галузі на найближчі 3 роки» у партнерстві з УАВІ - Українська Асоціація Візуальної Індустрії, УАДО - Українська асоціація деревообробного обладнання.

Зустріч  відбувалася в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

В рамках заходу Івано-Франківська торгово-промислова палата підписала Меморандум про співпрацю та взаємодію з Українською асоціацією Меблевиків, Українською  асоціацією  Візуальної Індустрії та Українською Асоціацією Деревообробного обладнання для сприяння об’єднання компаній-лідерів галузі.

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!