Blog

Oбговорили питання майбутньої співпраці з залучення інвесторів в Івано-Франківськ, покращення комунікації між бізнес-спільнотою та органами державної влади та місцевого самоврядування.
Автор Андрій Левкович
Перегляди 944
Дата публікації 2021-10-06

6 жовтня 2021 року відбулась зустріч міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з президентом Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрієм Левковичем та начальником Івано-Франківської митниці Андрієм Кузніком. 

В ході зустрічі були обговорені питання майбутньої співпраці з залучення інвесторів в Івано-Франківськ, покращення комунікації між бізнес-спільнотою та органами державної влади та місцевого самоврядування. Адже основною метою роботи наших установ є сприяння бізнес клімату в місті, економічне зростання та підтримка малого та середнього бізнесу Прикарпаття. 

Цього ж дня президент ІФ ТПП разом з начальником Івано-Франківської митниці провели зустріч з начальником головного управління ДПС в Івано-Франківській області, Іриною Столярик, обговорили вищезазначені питання, а також визначили нові цілі та пріоритети співпраці на майбутній 2022 рік.
>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!