Blog

До уваги суб'єктів туристичного бізнесу Івано-Франківської області
Автор Ольга Матейко
Перегляди 922
Дата публікації 2021-10-05

Івано-Франківська торгово-промислова палата (ІФ ТПП) у партнерстві з Італійсько-Німецькою торгово-промисловою палатою (ITKAM) розробили спільний проєкт у сфері сталого туризму: GreenTour Ukraine за підтримки «EU4BUSINESS: ОБ’ЄДНАННЯ КОМПАНІЙ ЄВРОПАЛАТИ » (https://connectingcompanies.eu/index.php/tourism/), який стартує 30 листопада 2021 року.

“U4Business: Connecting Companies” (EU4BCC) - це проєкт, керований Європалатою та фінансується в рамках ініціативи Європейського Союзу - “EU4Business”. Основою проєкту є сприяння торгівлі між державами членами ЄС та країнами Східного партнерства. Мета — допомогти представникам малого і середнього бізнесу зростати, залучати інвестиції в нові сектори та збільшувати можливості торгівлі, підтримуючи доступ до нових ринків, а бізнес-асоціаціям для вдосконалення своїх бізнес-мереж та навчати найкращих бізнес-практик по всій Європі.

ІФ ТПП як найбільша бізнес-асоціація регіону хоче розвиватися разом з нашими членами, і ми з нетерпінням чекаємо інноваційних підходів, щоб допомогти локальному бізнесу модернізуватися. Завдяки різноманітній кількості проєктів, орієнтованих на сталий туризм, реалізованих у Німеччині, ITKAM допоможе створити міцну основу для нових та тривалих ділових відносин та відкрити нову співпрацю на українському та німецькому ринку, так як мережа ITKAM включає близько 1500 представників малого і середнього бізнесу в сфері туризму та стартапів у Німеччині, а також 50 основних регіональних туристичних асоціацій, бізнес- інкубаторів, інноваційних центрів, місцевих муніципалітетів та великих торгових ярмарків (наприклад, ITB Berlin). ITKAM координуватиме діяльність та передаватиме партнерам свій досвід у сферах інтернаціоналізації, сталого туризму та своєї мережі компаній і асоціацій. Це буде перша співпраця ITKAM з Торгово-промисловою палатою з країни Східного партнерства.

Проєкт EU4BCC стане чудовою можливістю зосередитися на нових партнерствах та досягти поставлені цілі в економічному розвитку. Очікуваний результат: комерційний контракт, запуск продукту, створення та запуск нової маркетингової кампанії та покращення умов праці.

Для участі у проєкті запрошуємо представників туристичного бізнесу області до реєстрації

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!