Blog

Налагодження співпраці між Українсько-Данською торговою палатою
Автор Ігор Бартків
Перегляди 1153
Дата публікації 2021-07-07

У контексті здійснення планової роботи на напрямі сприяння розширенню двостороннього торговельно-економічного співробітництва з Данією, насамперед, з метою створення додаткових можливостей для просування вітчизняного експорту на данський ринок, Посольством України у контакті з данськими бізнес колами започатковано діяльність Українсько-Данської торгової палати в Данії (далі - УДТП), створено її веб-сторінку, попередньо затверджено структуру з призначенням виконавчого менеджера. Інституалізація ДУТП триває та у найближчі місяці буде обрано її правління з числа представників топ-менеджменту окремих данських компаній-членів палати. Головним завданнями ДУТП визначено надання всебічної підтримки експорту включно з послугами з каталогізації та перевірки потенційних контрагентів, вивчення та первинного аналізу ринків збуту продукції, маркетингу, підготовки бізнес планів та стратегій діяльності компаній на ринках України та Данії. Окрім цього, ДУТП покликана надавати дієву практичну підтримку і супровід двосторонній інвестиційній діяльності, у т.ч. у підготовці техніко-економічних обґрунтувань, наданні юридичних та консультативно-дорадчих послуг бізнесу.

ДУТП також активно долучатиметься до організації та проведенню двосторонніх ділових заходів (онлайн та офлайн семінарів, конференцій, бізнес форумів тощо.) за різними напрямами діяльності, які становитимуть обопільний інтерес. 

У разі зацікавленості, Посольство готове надати сприяння у налагодженні контактів з УДТП, у т.ч. організувати онлайн переговори з її представниками та долучитися до підготовки до підписання відповідної угоди/меморандуму про співпрацю. Контактною особою в Посольстві є Перший секретар А.О.Рибак (anton.rybak@mfa.gov.ua; тел. +45 81 45 52 61). 

 

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!