Blog

Івано-Франківська та Донецька ОДА будують мости для співпраці
Автор Ольга Матейко
Перегляди 1126
Дата публікації 2021-05-24

Друзі! В рамках реалізації міжрегіонального проекту «Івано-Франківська та Донецька ОДА будують мости для співпраці» заплановано проведення телемосту за участі торгово-промислових палат Івано-Франківщини та Донеччини із залученням представників малого та середнього бізнесу.

Дата: 3 червня 2021р (з 11:00 до 13:00)

Телеміст відбудеть у форматі zoom-конференції, тому кожен учасник зможе долучитися зі свого персонального гаджета або вийти на зв’язок з конференц кімнати.

Мета телемосту:

1. Поглиблення ділових контактів між торгово-промисловою палатою ІваноФранківщини, торгово-промисловоюю палатою Донеччини, представниками бізнесу,представниками ОДА.

2. Пошук відповіді на питання, що станом на зараз перешкоджає (наявні бар’єри) більш дієвим діловим зв’язкам між двома регіонами на взаємовигідних умовах.

3. Пошук точок дотику та сфер для реалізації спільних бізнес-проектів, враховуючи специфіку регіонів.

4. Обговорення конкретних проектів, які вже зараз можна реалізовувати за напрямком «місцевий економічний розвиток, розвиток малого і середнього підприємництва».

За деталями просимо звертатись в Управління міжнародних економічних зв’язків: (0342) 52-33-47 або +380673447867, zed@cci.if.ua

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!