Blog

Баварсько-Український інформаційний онлайн-захід
Автор Ольга Нізола
Перегляди 966
Дата публікації 2021-04-27

Дозвольте проінформувати Вас про те, що Німецько-Українська промислово-торговельна палата, за дорученням Міністерства економіки, земельного розвитку та енергетики Вільної землі Баварія, проводить інформаційний онлайн-захід «Баварія – міжнародний партнер для співробітництва у ІТ- сфері» .

Захід відбудеться 18.05.2021 р. об 11:00 год. - паралельно у м. Києві та в Мюнхені - у режимі онлайн за допомогою сервісу для проведення онлайнконференцій Zoom.

Мета заходу – ознайомити представників та керівників українських підприємств зі сфери ІТ з можливостями співробітництва з баварськими компаніями. Таке ознайомлення дасть змогу зробити ще один крок до співпраці з європейською спільнотою, ознайомить з можливостях презентації українських продуктів та послуг для ринку Баварії. Під час заходу буде ознайомлено з DIGITAL FUTURE congress virtual - Bavarian Week, онлайн-ярмарком конгресів на тему диджіталізації на малих та середніх підприємствах, що відбудеться з 14.06 по 18.06.2021 року, у якому Ви також зможете взяти участь, ознайомитись з новітніми ІТ-рішеннями у сфері диджіталізації та запропонувати свої послуги.

Участь для українських підприємств - безкоштовна, реєстрація - за надісланими заявками: 

https://drive.google.com/file/d/1EKyQxohVBmIa-Lka-sCCeagYvFziaP8D/view?usp=sharing

Відповідальний за організаційні питання  – Ткачук Олександр Дмитрович, тел. 044/ 481 33 91

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!