Blog

EIT Food Seedbed 2021
Автор Ярослав Парфенюк
Перегляди 943
Дата публікації 2021-03-24

Шановні підприємці!

Консорціум EIT Food в рамках Європейського інстутуту інституту інновацій та технологій (EIT) оголошує про набір до безкоштовної програми підтримки інноваційного підприємництва та агропродовольчій галузі EIT Food Seed.

EIT Food - найбільша європейська ініціатива в агропродовольчої галузі, яка впроваджує програми підтримки інновацій для харчового сектору в Європі. Діяльність EIT фінансується Європейською Комісією в рамках програми "Горизонт Європа".

Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах, пов'язаних з агропродовальчим сектором, або вже заснували такі компанії.

Програма передбачає:

- навчання та менторство;

- фінансову підтримку (до 8000 євро для комунікації з потенційними клієнтами);

- можливість перевірити ідею та отримати додаткове фінансування в рамках Startup Launch Grant.

Програма проводиться англійською мовою у п'яти європейських центрах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії.

Кінцевий термін подання заявок - 10 квітня 2021 року.

 

Кандидати зацікавлені участю у програмі повинні представити інноваційну ідею, яка має потенціал і внести корисні зміни у способи виробництва, доставки, споживання їжі та/ або переробки відходів, що утворюються в цих процесах. Окрім типових агропродовольчих рішень, стартапи можуть працювати у сферах, що підтримують виробництво харчових продуктів, включаючи: машини та обладнання для сільського господарства та переробки, логістику, упаковку, ІТ-рішення, скорочення відходів харчового ланцюга, бізнес-послуги та соціальні інновації. Програма стосується стартапів на ранніх стадіях розвитку, саме тому ми особливо заохочуємо науковців та підприємців, технологічна ідея яких пов'язана з поточними дослідженнями, а її подальший розвиток вимагає отримання спеціалізованих знань та контактів з потенційними клієнтами у Польщі та інших європейських країнах.

Зареєструватися на програму ви можете за посиланням:

www.businesscreation.eitfood.eu

Детальна інформація про програму доступна на веб-сайті: https://www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/Seedbed та http://timo.wz.uw.edu.pl/Seedbed

Та в презентації за посиланням:

https://nubip.edu.ua/.../u125/seedbed_incubator_toolkit.pdf

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!