Blog

Міжнародна туристична виставка “FITUR Especial Recuperación Turismo - 2021”
Автор Ольга Матейко
Перегляди 937
Дата публікації 2021-04-22

За інформацією Посольства України в Королівстві Іспанія, 19-23 травня 2021 року у м. Мадрид, проходитиме міжнародна туристична виставка “FITUR Especial Recuperación Turismo - 2021”.

Експозиція розділена на 8 павільйонів за тематикою туризму. За повідомленням організаторів заходу, виставка буде присвячена відродженню міжнародного туризму після пандемії COVID-19. “FITUR” пройде за підтримки іспанського Уряду.

З метою залучення більшої кількості учасників організаторами запроваджено знижки (для представників України – 8%). “FITUR” – одна з найбільших туристичних виставок в Європі. У 2020 р. у ній взяли участь близько 900 експонентів і 11 тисяч компаній зі 165 країн світу.

В цілому виставка була розміщена на території площею 69,6 тис. кв. м, захід відвідали понад 255 тис. відвідувачів. Частка іноземних представників склала 65%. Проведено більше 9 тис. B2B переговорів.

З метою інформаційного висвітлення події було акредитовано понад 7 тис. журналістів із 68 країн світу. Офіційна інавгурація “FITUR” відбувається за участю Короля та членів уряду Іспанії, Генерального секретаря Всесвітньої туристичної організації ООН (далі – ЮНВТО), представників акредитованого в Іспанії дипкорпусу та політичних, бізнесових і громадських кіл.

Для участі у заходах високого рівня та представлення національних стендів країн виставку відвідують іноземні міністри економіки/туризму/закордонних справ або інші високі посадові особи.

“FITUR” є платформою для проведення низки міжнародних заходів по лінії ЮНВТО. Павільйон Європи є найбільш масштабним та популярним серед відвідувачів, кількість національних стендів у 2020 р. зросла на 15%.

Варто зазначити, що на “FITUR” представлені національні стенди усіх країн Східної Європи та Кавказу. В разі виявлення зацікавленості щодо участі у зазначеному заході просимо звертатися до Посольства України в Королівстві Іспанія.

>

Прокоментуйте статтю!

Автор дізнається Вашу думку!